Hvad end du leder efter et bord til privaten eller arbejdet, så er et hæve/sænkebord helt sikkert værd at kigge nærmere på. Hæve/sænkeborde kan fås i alle mulige afstøbninger – kun fantasien sætter grænsen. Det elektriske system gør det super anvendeligt for alle tænkelige aldre – børn som voksne.

Med ”almindelige” ikke-justerbare borde, kan det være svært at finde den rette arbejdsindstilling. Rejser du dig meget fra din plads, kan det være bøvlet at finde ned i stolehøjde igen. Denne problemstilling eksisterer ikke med et bord, som kan justeres konstant.

Hæve/sænkeborde er specielt udbredte i telemarketingbranchen, hvor mange folk, med forskellige præferencer, kommer og går hver dag. Her er et elektrisk, justerbart bord en kæmpe hjælp til at skabe et dynamisk arbejdsmiljø. Er du på arbejde mange timer, og har arbejdsplads ved det samme bord, er det en fornøjelse at kunne veksle mellem stående og siddende positioner.

Hvilket bord skal du så vælge til dit kontor?

Der er tre ting, du skal overveje når du vil have et hæve/sænkebord:

  • Steltype: Der findes mange forskellige steltyper. Vælg den, du finder mest praktisk til lige netop dét formål, som bordet skal bruges til.
  • Bordpladen: Hvem og hvad skal bordet bruges til? Hvis det skal kunne tage nogle slag, er det en god idé at kigge på et mere hårdført materiale.
  • Størrelsen på bordet: Overvej, hvor stort bordet skal være. Hvad skal du bruge det til? Hvem skal bruge det?

Et hæve/sænkebord kan i lige så høj grad være yderst anvendeligt i boligen. Er der små børn til stede, er det ikke nødvendigt med forskellige stolehøjder, da børnene selv kan betjene og indstille bordets højde.

Hæve/sænkeborde findes i mange typer og modeller. Ofte kan man nemt vælge og vrage mellem modeller og farver, når man skal vælge sit bord.

Klik her og se et nyt eller brugt hæve/sænkebord