Hvis der allerede skal være plads til et stilrent toilet, en praktisk og flot vask, samt måske en tørretumbler og vaskemaskine, er der ikke meget plads til brusekabinen. Men der kan dog sagtens lave en løsning, der både er praktisk og super flot, hvis man benytter sig af den rigtige brusevæg. Her skal man være kreativ og sørge for at benytte sig af de rigtige materialer, allerede inden man begynder at tegne det færdige badeværelse.

Benyt brusevægge, der er bevægelige

Køber man for eksempel to brusevægge af glas og placerer dem i et hjørne af badeværelset, har man allerede sørget, at der vil være væsentligt mere plads i badeværelset, end hvis man blot have valgt et helt normalt bruseforhæng. Ved af benytte de to bruseafskærmninger, kan man folde brusekabinen sammen, således at man har hele det hjørne, der ellers vil være brusekabine, til fri benyttelse, når man har været i bad.

Hvis man vælger denne løsning, er det klart en fordel at have valgt et gulvafløb, der er diskret, da man ved hjælp af glasvæggene vil kunne se de fliser, der er i brusekabinen, også når man ikke er i bad. Hvis man vil benytte det areal, der er i brusekabinen, når man ikke er i bad, betyder det naturligvis også, at man skal sørge for at tørre det vand, der vil befinde sig i kabinen, når man har været i bad, op.

En brusevæg behøves ikke at være dyr

Kan man klare det, er denne løsning også en af de nemmeste, når det kommer til at skabe mere plads i badeværelset, og det er ikke en gang en dyr løsning. Hvis man kigger på en designer brusevæg i glas, er priserne selvfølgelig en tand højere end de mere traditionelle brusevægge. Idag findes der flere forhandlere af bruseafskærmning, udviklet i forskellige materialer. Hvilket materiale eller glas der egner sig bedst til dit badeværelse, afhænger primært af den stil du ønsker at sætte. Hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, er det derfor også altid en god idé, at konsultere med din nærmeste VVS-installatør om mulighederne.