Med forandringer i klimaet og en stor fokus på miljøvenlighed i samfundet, er det blevet mere moderne i det ganske land at belægge sit tag med solceller. Har du endnu ikke prydet dit hustag med solceller, bør du stærkt overveje at få det gjort. Det kan nemlig komme dig til gode både fysisk og psykisk. Her er tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge solceller som ny energikilde.

1. Minimale omkostninger

Det er med tiden blevet mere populært at have solceller, og med den stigende efterspørgsel er priserne også faldet gevaldigt. Men det vigtigste er, at når du først har en solcelle på taget, så er du selvforsynende med energi. Derudover er det smarte ved solcelleenergi, at du kan lagre din overskydende energi, som du ikke får brugt i de lyse sommermåneder, hvor solen skinner det meste af tiden. På den måde vil du opleve, at din elmåler drejer den tilbage på de mørke vinterdage, hvor du bruger mere energi end solcellerne kan opfange. Derudover er der faktisk mulighed for at få tilskud fra staten, når du skal have installeret anlagt dine solceller. Tilskuddet sker nemlig igennem fradrag til håndværkernes arbejdsløn.

2. Miljøvenlighed

Selve det at man oplagre sin energi er aldeles energivenligt, da der ikke går noget energi til spilde. Derudover kommer energi direkte fra lyset, som modtages fra solen. Det vil sige, at solceller ikke forurener, og dermed er du med til at mindske CO2-udslippet, når du bruger solenergi fremfor andre energikilder som for eksempel oliefyr.

3. Lang levetid

Beslutter du dig for at få et solcelleanlæg, kan du godt forberede dig på et sølvbryllup. De fleste solcelleanlæg holder nemlig cirka 25 år. På de 25 år skal du endda heller ikke bekymre dig om at skulle kravle op på taget, solceller kræver nemlig næsten ingen vedligeholdelse!

Ønsker du at installere et solcelleanlæg på din bolig / villa, så kan vi anbefale at læse mere om solceller på solcellespecialisten.dk, hvor de hurtigste samtidig kan drage fordel af den nye solcelleordning til boligejere, der er aktuel fra 16. marts 2015. Da der er tale om en meget begrænset pulje, er det vigtigt at tage en hurtig beslutning!